Nog ruim een week te gaan!!
27 November 2007 | Nederland, Haarlem
Nog een ruime week te gaan en we zitten in het vliegtuig op weg naar het land van de rijzende zon.
We, initiatief ligt bij Sjoerd Diemel, hebben veel gedaan om de reis mogelijk te maken. Zo hebben we oa handdoeken verkocht, hebben we gescheidsrechterd, loterij gehouden en sponsors aangeschreven.
Er is een iemand afgevallen wegens een blessure maar deze plaats is ingenomen door Michael van der Putten. Naast Miky gaan nog mee:
Jelle van den Berg
Leon Borgsteede
Thijs Dekker
Sjoerd Diemel
Marvin Huisman
Benjamin van Leeuwaarden
Max van Leeuwen
Sander Schoen
Kitty Bravik en ik zullen ons tussen deze heren staande moeten houden. Maar dat gaat zeker lukken!
Benito Maij en Ronald Joorse zullen ons gaan begeleiden.
Ik heb er zin! Tot het volgende bericht!
Gr. Dani Libosan
ps: Bij dit bericht zijn een aantal foto's geplaatst van ons groepje.
27 November 2007 - 13:11
Sensai Ronnie:
TOP !!!!!!!!!!
28 November 2007 - 07:56
Kittysan:
Hoi Daan, nu ik jou verhaal lees besef ik me pas echt hoe dichtbij het nu eigenlijk komt. Ik heb er ontzettend veel zin in. En ik hoop dat de jongens het ook volhouden met ons ;)
6 december is de dag dat kenamju naar japan mag!!
Ik zou zeggen, leef je uit dit weekend en op pakjesavond, want in Japan gaan we er weer keihard tegen aan. Hard trainen en veel leren. Als 1 team!
Tot dan...
GR. Kit -
30 November 2007 - 19:42
Dani-San:
Woehoeeeee!! Nog minder dan een week!! -
01 December 2007 - 01:18
De Meisjes:
Het is hier top! Super mooie dingen te zien, ontzettend vriendelijke mensen, schone hotels en hostels en goed openbaar vervoer. Wij gaan 5 december alweer weg naar Nieuw-Zeeland.
Veel plezier.
Groetjes Carlijn en Kim -
02 December 2007 - 09:25
Mootje!:
Hi! Wat gaaf dat jullie gaan! Ja hier is het dus echt top, bereid je maar voor! Ik zit hier een half jaartje, maar daz echt te kort eigelijk ;)
Have fun! -
Thijs:
ohw ohw morgen is het alweer zover :D -
05 December 2007 - 21:46
Wilma:
Heel veel plezier allemaal!!
En succes met het trainen.