Het is zover!
05 December 2007 | Nederland, Haarlem
We gaan vol goede moed weg maar nu heb ik al ondervonden dat niet alles gaat zoals ik het wil. De tas mag niet zwaarder wegen dan 26kg. Hmmm, lastig, en dit noem ik dan ook obstakel nummer 1. We zullen er meerdere tegen komen maar ik ben er zeker van dat we alles kunnen oplossen!
Jongens, tot morgenochtend!
Hallo Dani en de rest,
Wij wensen jullie een fantastische trainingsstage in Japan!!! -
05 December 2007 - 23:09
Jelle:
klote regels, dan heb jij nog poppenkleertjes dani haha -
06 December 2007 - 04:32
Erny:
Dani, veel plezier en kom heel terug -
06 December 2007 - 09:40
Titia Reitsma:
leuk dat je je meldt op deze site bij mij.
Mijn oudste dochter is ook op deze site, want zit voor stage in Hamburg.
nou, zet hem op, bent reuze benieuwd hoe je de Japanners vindt. Ze hebben ook verstand van Judo, dus...zal wel heel interesse zijn. ga je volgen ,
liefs Titia
ps hoe lang ga je? -
06 December 2007 - 09:51
Titia:
Ja, sorry nog even. ben van een andere generatie zo te zien. moeten tegenwoordig anoniem blijven, geloof ik,
dus het is Titia en ook interessant, zie
ik, ha,ha.
06 December 2007 - 13:23
Annemieke:
Ja allemaal heel veel sterkte...
HAhahah en heel veel plezier natuurlijk!!!
Enne Dani en kitty a leg i op! -
07 December 2007 - 08:30
T-Bone:
Konnichiwa allemaal,
Ja, Annemieke je zeg het goed (maar schrijven doe je niet zo)
Dani en Kitty a legjobb!
Ik wens ook een zeer prettige en leerzame verblijf in Japan. -
07 December 2007 - 08:34
Nicole Joorse:
het bestedings limiet is verhoogd. Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat het is verwerkt. probeer met de ing pas geld te halen. Lukt dit niet bel dan zo snel mogelijk want dan kan ik hulp aan kim vragen (ING). Het is nu vrijdag ochtend -
07 December 2007 - 09:18
Kenamju Ploeg:
JEEEEE.....ons bestedingslimiet is verhoogd. Wordt het dan misschien toch het Tokyo Dome Hotel??? Zou stukken beter zijn, ook voor mijn rug.... -
09 December 2007 - 22:34
Dana: