Hier bericht van de dames...
Door: Kitty en Dani
14 December 2007 | Japan, Tokio
We doen veel dingen apart van de jongens, trainen eerder en we zien ze dan ook weinig. (Wat soms ook heeeeeeeeerlijk is!) Vanavond gaat daar natuurlijk verandering inkomen want we gaan gezamenlijk naar Roppongi.
Gister was ik (Dani) jarig en mijn dag begon goed. Ontbijt op bed door Kitty gestolen uit het Tokyo Dome Hotel. (Kitty zit nu nog vast en hoeft dus ook niet te trainen). ---neeee dani dat is niet waar! Maar ga verder met je verhaal over onze belevenissen.---
Vervolgens lekker 10 tachi-waza's. En daarna naar een inmens groot electronisch oord. Moe, moe, moe en moe. Naar bed en mijn verjaardag zat erop. Ik heb van de boys en Kit een tas gekregen.
Maar goed, verder naar het verhaal. Vanavond mogen we dus wat ontspannen en gaan we een bekend toeristisch uitgaansgebied in Tokyo. We zijn allemaal erg moe, zeker na die vervelende, ellendige, niet voorbereidde looptocht van Mister-ik-weet-de-weg- Maij.
We laten het hierbij en wachten tot Benito een keer een stuk schrijft vanuit zijn tunnel.
Greetzzzzzzzzzzzzzzzzz from Japan
14 December 2007 - 17:29
Saskia:
Dani, gefeliciteerd met je verjaardag nog en vooral met je neefje Christoph. Het is een heel mooi mannetje en hij wordt net zo rijk als jij ;-)
Succes daar, groetjes Saskia. -
14 December 2007 - 23:32
T-Bone:
Kom op met de nieuwe foto's. -
15 December 2007 - 09:37
Lidia:
Dani nog van harte gefeliciteerd.
Hebben jullie wel blarenpleisters genoeg,
willen jullie Sander ff vragen naar zijn email te kijken,alvast dank veel plezier,