Naar Tsukuba

Door: Dani en Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg

16 December 2007 | Japan, Tokio

Vandaag is het zover. We nemen afscheid van ons Hotelletje. We zullen straks de bus nemen naar Tsukuba.

Gisteren zijn we naar de Karaoke bar geweest. Vele liederen passeerden. Ik moet zeggen dat ik een fijne verjaardag heb gehad. Het was een klein hokje en de jongens zweetten enorm. Moeten ze ook maar niet zo druk zingen en swingen. :)

Op straat, na het zingen, gebeurde het ongelooflijke...

Putman scoorde met zijn octopus move en liet de overige boys met hun mond vol tanden staan.

Vannacht ook nog een wake up call voor de jonge boys. Zoals Benjamin en Jelle zeiden, 4 uur cup à soup. Lekker gerend?? ;)

Goed, ik hou het hierbij.. Het kan zijn dat de internetmogelijkheden bij ons volgende oord beperkt zijn.

Tot gauw maar weer. Hier is Sjoerd.
Gister dus ook gekareooked(...?) maar daarvoor samen met Leon naar HaraJuku geweest. Dit is een klein(voor Tokio begrippen) district in zuidwest Tokio. Hier bevinden zich heelveel winkels met hippe kleding en schoenen. Hier hebben we over 2 straten ruim 4 uur gedaan. Onze ge uitgekeken en foto's gemaakt om Milan Moone (oud-judoka eb nu eigenaar van kleding winkel number nine) te laten watertanden. Ik heb een supermooi t-shirt gekocht en een pet. Leon en vest. Daarna dus helemaal uit ons dak gegaan in de karaoke bar.

Straks gaan we met de bus naa Tsukuba, dan gaan we weer doen waar we hier eigenlijk voor zijn, TRAINEN. Daar is minder vertier dan in Tokio en we kunnen ons daar danook lekker focussen op het judo. Hoe het zit met internet daar weten we niet maar daar komen jullie snel genoeg achter.

Gr uit Japan Sjoerd

• 16 December 2007 - 08:58

F H Te 5:

He mannen wat is het gaaf om jullie te volgen in japan. Maar hoe zit het gooien jullie die spleetogen een beetje, of zijn jullie gooi en smijtvlees? Have fun enjoy it gr ciau ciau

• 16 December 2007 - 09:27

Ubbie:

Allemaal internet vafe's tsukuba is de stad van de technologie. Qua vertier iets minder maar genoeg internet veel plezier mzzl

• 16 December 2007 - 16:24

Katinka:

BABY MILO CLOTHES!!!
    niet gezien daar in japan?

• 16 December 2007 - 19:58

Majella:

Hahaha Putman met zijn octopus move ?!
    Overal laat hij een move na, zelfs in Japan!

En Dani, nog GEFELICITEERD!

• 16 December 2007 - 21:15

Laurien:

Hey Daantje,

Leuk om te lezen, al die verslagen van Japan.
    Hattingen was een groot succes.
    Zit gewikkeld in een metertje gips en ben op zoek naar een paar goedkope kruisbandjes. Als je er daar een paar op de kop kan tikken....

XXX

• 17 December 2007 - 18:43

Manon:

Heey Sjoerd, nou klinkt allemaal goed tot nu toe. Niet teveel shoppen he ;), ook nog wel een beetje judoen. Maar Milan zal wel jaloers zijn met al die hippe winkels daar. Nou heel veel plezier nog daar en ik (en de rest van Gemnet) blijven je volgen.

Groetjes, Manon